Schluss mit der Suche nach raren IT-Talenten. Formen Sie Ihre eigenen!

Film ansehen

Hvilken kompetanse mangler din bedrift? Vi gir personer ny kompetanse på 12 uker.

ACCELERATED LEARNING -
SKREDDERSYDD KOMPETANSE PÅ 12 UKER

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? Academy har løsningen. På 12 uker utdanner vi konsulenter gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback – vi kaller det Accelerated Learning.

På denne måten har vi allerede hjulpet bedrifter å rekruttere over 850 kandidater. Ta kontakt med fremtidens skole og bestill skreddersydd teknologikompetanse allerede i dag!

Vår løsning:

1. EN NØYAKTIG OG ANNERLEDES REKRUTTERINGSPROSESS

Under rekrutteringen velger vi ut ambisiøse personer med kognitive evner som passer inn i de respektive tekniske utdannelsesløpene. Kandidatene må ha evner, motivasjon og potensiale for fremtiden - dette prioriteres høyere enn CV og bakgrunn. Mange kandidater utnytter dette springbrettet til å bytte karriere. Denne prosessen gjør det dessuten mulig for en bredere målgruppe å finne sin inngang til eksempelvis IT-bransjen som i dag mangler personer med rett kompetanse.

2. 12 UKER MED ACCELERATED LEARNING

Under tolv intensive uker, får eksempelvis deltakerne i våre systemutviklingsprogram 500 timer med koding – dette er like mange som i en tradisjonell treårig IT-utdannelse. Dette er mulig gjennom studier i såkalt bootcamp-format som er tilpasset utdannelsesformen Accelerated Learning. I denne modellen går vi alltid ut i fra konkrete oppgaver som er relevante for yrkesrollen. Dette sikres med hjelp fra våre eksperter innen sine respektive felt.

3. KLAR FOR JOBB

Etter utdannelsen, går elevene videre til en fast ansettelse som konsulent i Academic Work. På 3+3 måneder rekrutterer og utdanner vi personer til å bli produktive medarbeidere som kan bidra i teamet fra dag 1.
Med fremtidens skole, skaper vi langsiktige løsninger – på bare tolv uker.

Vil du høre mer? Kontakt Academy

 Ring oss
020 37 38 40
 Ring oss
020 37 38 40
Send oss en e-post

SAGT OM ACADEMY

Markus Hogsved Hogia

Kundens perspektiv: Markus har lenge hatt problemer med å finne dyktige arbeidstakere med gode IT-ferdigheter

"Academy har en spennende løsning for å redusere kompetansemangelen innen IT. De gir flere muligheten til å videreutdanne seg, uansett tidligere nivå på utdannelse og arbeidserfaring. Vi gleder oss til å se hvilke kandiater som kommer til å delta i utdannelsen."
Cecilia Girell
Bli programmerer på 12 uker!

Cecilia har bakgrunn fra PR, markedsføring og web- design. Med et sterkt engasjement for effektivitet og et godt øye for design og funksjoner, var utdannelsen hos Academy en perfekt måte å ta det neste steget i karrieren. På denne måten skaffet hun seg gode kunnskaper i Java, HTML, CSS og JavaScript

"Det mest inspirerende har vært å sitte med prosjektoppgaver og sy sammen alle deler fra utdannelsen. Da fikk vi virkelig se svart på hvitt hvor mye vi hadde lært oss på 12 uker"
  • Etterspørsel: Få tilgang til kompetanse som man ellers ikke får tak i
  • Effektivt: På bare tre måneder utdanner vi deres konsulenter til en helt ny rolle
  • Økt mangfold: Vårt høye antall søkere og vår åpne rekrutteringsprosess har en tendens til å generere mangfold for bedriften - Academy har for eksempel 35% kvinner i våre teknikske utdannelsesløp
  • Fremtidsrettet: Vår rekrutteringsprosess legger vekt på hva kandidatene kan gjøre i morgen - ikke hva de gjorde i går. På den måten utvider vi våre søk og fanger opp deltakere med stort potensiale for utvikling, og som klarer å omsette kunnskap til praksis
  • Skreddersydd: Vi skaper en helt ny utdannelse og skreddersyr den etter de behov våre kunder har
12 uker
På 12 uker kan du bytte karriere

På bare 12 uker kan du få en utdannelse og ansettelse på ubestemt tid, via oss. Uansett bakgrunn.

Et fremgangsrikt utdannelseskonsept

Academys konsept med bruk av Accelerated Learning vil hjelpe dere å raskt dekke den kompetansemangel gjennom skreddersydde utdannelsesløp. På bare seks måneder vil vi rekruttere personer med de rette forutsetningene og utdanne dem slik at de har rett og oppdatert komeptanse.

I følge OECD er Norge et av de rikeste landene i verden med de raskeste teknologibaserte endringene i arbeidsmarkedet. Denne forandringen innebærer at tradisjonelle former for utdannelse ikke lever opp til de norske selskapenes enorme behov for kompetanse. Her blir mer og mer funksjonsspesifikk kompetanse nødvendig. Etterspørselen øker - og vil øke raskere i fremtiden.

Derfor lanserte vi Academy, en skole som er basert på Accelerated Learning. Vi utdanner våre konsulenter på områder der det er stor etterspørsel etter faglærte arbeidere. Kursene utføres vanligvis innen tre måneder og skreddersys til kundenes behov. I dag har vi en stor base med kunder som skaffer sine talenter ved bruk av vår forretningsmodell.

En effektiv modell for utdanning

Programmene er effektive takket være høyt tempo, aktivitetsbasert læring, kontinuerlig gruppearbeid og et fokus på feedback. Dette skaper engasjerte deltakere og åpner opp for en bratt læringskurve. Utformingen av programmene skapes ved hjelp av våre lærere og våre eminente eksperter innen sine respektive områder. Sammen skreddersyr vi en utdanningspakke med de viktigste verktøyene fra både universiteter og fremgangsrike yrkesutdannelser. 

Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder

Vi har først valgt å sette fokus på kompetansemangelen innen IT. Det sies at det i 2030 vil mangle over 24 000 personer med kompetanse innen dette fagområdet. Derfor planlegger vi regelmessige startdatoer for emnene Java, og C#/.NET

Academy i de øvrige landene merker stor etterspørsel også etter andre kompetanser. Dette er en etterspørsel vi selvsagt også vil imøtekomme i Norge.

Les mer om våre samarbeid med blant annet Visma, Svea Ekonomi og Ericsson LSS.

Jeg vil vite mer

VÅRE SAMARBEID

Vi så Academy som en ny og spennende måte for å raskt få inn motiverte medarbeidere i organsisasjonen. Istedenfor å konkurrere med bransjen om den samme kompetansen, velger vi å ta ansvar for å selv utdanne mennesker innenfor områder med store kompetansemangler. Samtidig kan vi designe og tilpasse kompetansen slik at den passer Infratek og bransjens behov. Generelt er vi veldig fornøyde med kunnskapen og ferdighetene til konsulentene fra Academy. Samarbeidet er en verdifull start på reisen mot en nyere og mer moderne energibransje.
Jonas Dufva, HR Business Partner Infratek
Opplegget med Academy er ganske nytt og akkurat det vi trenger. Dette gjør at vi på kort tid får tilgang til et stort antall konsulenter som vi vet  både har rett kompetanse og personlige egenskaper. De vil kunne bidra hos oss fra første dag. Dette er en stor fordel for en stor organisasjon som vokser.
Thomas Grundsten, Head of Build & Engineering Ericsson LSS
Hos Academy fikk vi tilgang til profiler som vi var på utkikk etter. Profiler med usannsynlige kombinasjoner av systemutvikling og annen relevant kompetanse som er verdifull for vår organisasjon. Vi innså at kandidatene er «enhjørninger» med dobbel kompetanse noe som ofte gjør at den erfaringen de har fra før, bidrar til at de raskt blir produktive og leverer. Dessuten har de større forståelse for brukerne og deres behov.
Daniel Eriksson, CIO Medivir