Vårt konsept innen Accelerated Learning

For å kunne møte behovet for kompetent arbeidskraft på det norske arbeidsmarkedet, må utdannelsen effektiviseres. Academy Accelerated Learning Programs er vårt svar. En ny type intensiv utdannelse som er effektiv i både læring og lengde. Modellen er basert på dagens aktuelle hjerneforskning som vi følger nøye og oppdaterer utdannelsen etter. Dette takket være et nært samarbeid med bransjen og med våre yrkesaktive lærere.

Hvordan fungerer det?

Accelerated learning er basert på hjerneforskning. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Vår prosess begynner med en nøye og detaljert rekrutteringsprosess hvor vi velger ut ambisiøse personer med passende potensiale for det bestemte utdannelsesløpet. Utdannelsen foregår i såkalt bootcamp-format på heltid, vanligvis under tre intensive måneder i våre egne lokaler.

Dekker behovet for kompetanse for spesifiserte roller
Under den intense perioden, lærer vi deltakerne å bidra med den kompetansen som savnes på det norske arbeidsmarkedet. Vi vet hvilken kompetanse som mangler takket være en kontinuerlig dialog med arbeidsgivere, og med våre kunder om de behovene som etterlyses spesifikt i deres bransje.

Gjør kunnskap til praktisk anvendelse 
Vi går ut i fra konkrete oppgaver når vi vurderer hva deltakerne skal lære seg under utdannelsen. Vi mener at praksis er svært nyttig når det kommer til læring. Aktivitetene og oppdragene skal engasjere, motivere og skape en nær tilkobling til yrkesrollen. Takket være disse komponentene, skaper vi en bratt læringskurve for våre deltakere. Samtidig hjelper vi bedrifter med å få tilgang til ettertraktet kompetanse.

Skreddersydde utdannelsespakker til våre samarbeidspartnere
Mange progressive bedrifter arbeider innen sektorer hvor etterspørselen overstiger tilbudet av visse spesialkunnskaper. Vi kan skreddersy emner på tre måneder etter bedriftens behov, og etter ytterligere tre er konsulentene nyutdannede.

Om kompetansebristen hindrer bedriftens tilvekst, så kan Academy være løsningen. Les mer om Academy for Bedrifter.

500
Timer med koding
Etter fullført utdannelse, har juniorsystemutviklerne stort potensial til å bidra i et utviklingsteam