Les mer her
Les mer

2019-03-13

2019-03-12

Medieoppslag for Academy

Finansavisen har intervjuet Administrerende direktør i Academy Norge, Johan Bäck Persson.

Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og skal starte i en ny jobb som jeg er stolt av.

Finansavisen har intervjuet Administrerende direktør i Academy Norge, Johan Bäck Persson.

I artikkelen "Lover jobb på 12 uker" kan du lese hvordan du enkelt kan skifte karriere og bli en ettertraktet IT-konsulent. På kort tid kan du ha en helt ny jobb innen en stadig voksende branjse. Vi gleder oss veldig til å starte den aller første Academy utdanningen i Norge!

No items found.
No items found.

Mer på temaet 

Aktuellt

Salesforce er en teknisk plattform for håndtering av kunderelasjoner som vokser raskt både i Norge og i resten av Norden. Dette skal ha resultert i en akutt mangel på Salesforce-kompetanse. Det skriver Academy i en pressemelding.

Les mer

Da Academy rekrutterte til vårt første program i Norge satte vi søknadsrekord med 2 190 søknader. Hele 36 prosent av disse søkerne var kvinner, og det er vi veldig stolte av! Når programmet starter til høsten vil hele 7 av 16 konsulenter være kvinner

Les mer

Rundt omkring i Europa sliter mange bedrifter med mangel på IT-kompetanse. I Norge mangler det tusenvis av personer for å dekke det bransjen trenger, og kunder av Academic Work skriker etter noen til å fylle sine stillinger. Den gode nyheten er at mange av dem har nå funnet en løsning i Academy. Tusen personer har allerede tatt eksamen på Academy, og antallet bare vokser. I Norge starter vi snart opp det første programmet C#.NET og JavaScript følger like etter.

Les mer

Med RPG Academy har du nu möjligheten att lära dig programmering i stora, affärskritiska system. Men vad är RPG egentligen? Vi har träffat utvecklaren Christoffer från Apper för att ta reda på mer.

Les mer