Gör testet

Konsulter från 

Lær deg å kode på 12 uker

Lær deg å kode på 12 uker

Liker du problemløsning og kunne tenke deg å jobbe innen IT? Da er kanskje Academys program i C#.NET noe for deg! I løpet av 12 intensive uker vil du tilegne deg mye ny kunnskap og bli en dyktig programmerer både for mobil og web. I tillegg lærer du hvordan du kan bli en fremgangsrik konsulent i IT-bransjen. Programmet er kostnadsfritt og vi garanterer deg en fast ansettelse som IT-konsulent via Academic Work. Å gjennomføre, og bestå testen du kommer til ved å trykke på "ta testen" er første steg i vår rekrutteringsprosess.

send inn din søknad innen:

10.3.2019

Eksamen:

Start:

13.9.2019

11.6.2019

Studiepause uke 30 og 31

Vi mottar for tiden svært mange søknader, noe som innebærer at vår responstid er noe lenger enn vanlig. Vi rekrutterer fortløpende, og ønsker å informere deg om at du må sende inn din søknad allerede nå om du skal ha mulighet til å bli med i programmet.

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men med de rette verktøyene og god veiledning vet vi, av vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland, at det er mulig å gjennomføre på 12 uker. For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse, og du vil derfor også lære om kommunikasjon, prosjektledelse og smarte metoder. i tillegg vil du få kunnskap om hva det vil si å være konsulent. I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en, og et stort nettverk i bransjen, men også din egne portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere.

Vi rekrutterer fortløpende og fyller plassene på programmet på bakgrunn av søknadene som kommer inn. Dette innebærer at plassene kan være fylt opp før siste søknadsfrist.

UTDANNINGENS INNHOLD I KORTHET:

  • Objektorientert programmering i C#
  • Avansert C#
  • Webapplikasjoner med .NET Core
  • Relasjonsdatabaser med Microsoft SQL Server
  • Microsoft Azure
  • HTML, CSS, JavaScript (React)
  • Visual Studio
  • Brukervennlig design (UX)
  • Agile metoder (SCRUM)

Gjennomføringen av programmet vil foregå i Oslo. Etter fullført eksamen kan du jobbe som IT-konsulent hos en, eller flere av Academic Work sine 200 kunder innenfor IT. 

Hvordan søker jeg?

Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på individets evner, egenskaper og motivasjon. Det som er viktig for oss er hva du kan gjøre i morgen, ikke hva du gjorde i går. Derfor begynner vår utvalgsprosess med tester som måler om du har det som kreves for å lære deg programmering på 12 uker. Hvis du består testene vil du bli invitert til å sende inn motivasjonsbrev og annen info om deg selv. Deretter kontaktes du for et telefonintervju og senere et intervju i våre lokaler. Lykke til!

Om programspråket og plattformen

Microsofts programspråk C# og .NET-plattform er utbredt blant en rekke selskaper over hele verden. Rammeverket driver i stor grad de kommersielle applikasjonene i dagens høyteknologiske samfunn. Med .NET-plattformen kan du utvikle en rekke ulike applikasjoner for både mobil og web.

"Jeg valgte å bytte til en bransje jeg hadde lite forkunnskaper om, men fikk jobb straks etter at jeg var ferdig på Academy. Nå har jeg jobbet som utvikler i noen måneder, og ikke angret meg en eneste gang. Det er veldig inspirerende! Til tross for at utdannelsen var kort, fikk jeg et nyttig grunnlag å bygge videre på. En jobb innen IT gir deg uendelige muligheter - og du må selv sørge for at du fortsetter å lære."
Moa Mackegård
"Det var et strategisk valg å søke meg til IT-bransjen da jeg skjønte hvor mye som vil handle om IT i fremtiden. jeg har alltid vært interessert i teknologi, og hatt et ønske om å jobbe med IT, men visste ikke hvordan jeg skulle gå frem. Academy ga meg raskt en fast grunn å stå på. 12 uker senere jobber jeg som systemutvikler, noe som er veldig stimulerende!"
Lina Jonsson
"Hvis man er en nybegynner - som jeg var for et år siden - er dette den korteste veien til en av de mest givende jobbene som finnes. Etter bare 12 uker er man ute i virkeligheten, som utvikler i reelle prosjekter."
Nils Grashorn
Klicka på kartan för att aktivera den