Gör testet

Konsulter från 

Lær deg å kode på 12 uker

Lær deg å kode på 12 uker

Liker du problemløsning og kunne tenke deg å jobbe med IT? Da er kanskje Academys program i C#.NET noe for deg! I løpet av 12 intensive uker vil du tilegne deg mye ny kunnskap og bli en dyktig programmerer både for mobil og web. I tillegg lærer du hvordan du kan bli en fremgangsrik konsulent i IT-bransjen. Programmet er kostnadsfritt og vi garanterer deg en fast ansettelse som IT-konsulent via Academic Work. Å gjennomføre og bestå testen du kommer til ved å trykke på "ta testen" er første steg i vår rekrutteringsprosess.

send inn din søknad innen:

13.4.2019

Examen:

Start:

13.9.2019

11.6.2019

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men med de rette verktøyene og god veiledning vet vi fra vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland at det er mulig å gjennomføre på 12 uker. For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse, derfor vil du også lære deg kommunikasjon, prosjektledelse og smarte metoder, og få kunnskap om hva det vil si å være konsulent. I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en og ha et stort nettverk i bransjen, men også din egne portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere.

Vi rekrutterer løpende og fyller plassene på programmet på bakgrunn av søknadene som kommer inn. Det innebærer at plassene kan fylles opp før siste søknadsfrist.

UTDANNINGENS INNHOLD I KORTHET:

  • Objektorientert programmering i C#
  • Avansert C#
  • Webapplikasjoner med .NET Core
  • Relasjonsdatabaser med Microsoft SQL Server
  • Microsoft Azure
  • HTML, CSS, JavaScript (React)
  • Visual Studio
  • Brukervennlig design (UX)
  • Agile metoder (SCRUM)

Opplæringen holdes i Oslo. Etter fullført eksamen kan du jobbe som IT-konsulent hos en eller flere av Academic Work sine 200 kunder innenfor IT.

Hvordan søker jeg?

Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på individets evner, egenskaper og motivasjon. Det som er viktig for oss er hva du kan gjøre i morgen, ikke hva du gjorde i går. Derfor begynner vår utvalgsprosess med tester som måler om du har det som kreves for å lære deg programmering på 12 uker. Hvis du består testene vil du bli invitert til å sende inn motivasjonsbrev og annen info om deg selv. Deretter kontaktes du for et telefonintervju og senere et intervju i våre lokaler. Lykke til.

Om programspråket og plattformen

Microsofts programspråk C# og .NET-plattform er utbredt blant en rekke selskaper over hele verden. Rammeverket driver i stor grad de kommersielle applikasjonene i dagens høyteknologiske samfunn. Med .NET-plattformen kan du utvikle en rekke ulike applikasjoner for både mobil og web.

"Hvis man er en nybegynner - som jeg var for et år siden - er dette den korteste veien til en av de mest givende jobbene som finnes. Etter bare 12 uker, er man ute i virkeligheten som utvikler i reelle prosjekter."
Nils Grashorn
"Det var et strategisk valg at jeg søkte meg til IT-bransjen da jeg forsto at mye kommer å handle om IT i fremtiden. Jeg har alltid vært interessert i teknologi og har alltid ønsket å jobbe med IT, men jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle gå frem. Via Academy fikk jeg raskt en fast grunn å stå på. 12 uker senere, jobber jeg som systemutvikler, noe som er veldig stimulerende!"
Lina Jonsson
"Jeg valgte å bytte til en annen bransje som jeg knapt hadde forkunnskaper om, men fikk jobb straks etter at jeg var ferdig på Academy. Nå har jeg jobbet som utvikler i noen måneder, og ikke angret meg en eneste gang. Det er veldig inspirerende! Til tross for at utdannelsen var kort, fikk jeg et nyttig grunnlag å bygge videre på. Å jobbe innen IT gir deg uendelige muligheter - og du må selv sørge for at du fortsetter å lære."
Moa Mackegård
Klicka på kartan för att aktivera den