Gör testet

Konsulter från 

Bli programmerer på 12 uker!

Nils Grashorn

Stockholm

Nils nysgjerrighet og interesse for mennesker og andre kulturer har ført til at han bor i flere land og lærer flere språk. Etter en grad i maskinteknikk flyttet Nils til Sverige for en mastergrad i bærekraftige energisystemer ved Chalmers teknologiske universitet, og under utdannelsen ble han mer og mer interessert i programmering. I masteroppgaven simulerte Nils et elektrisk veinett og ble fullstendig fanget av programmeringsmulighetene. På Academy så han muligheten til å få grundig kunnskap om sin nye lidenskap og bli flytende i programmeringsspråk også.

Cecilia Girell

Stockholm

Cecilia har bakgrunn fra PR, markedsføring og web- design. Med et sterkt engasjement for effektivitet og et godt øye for design og funksjoner, var utdannelsen hos Academy en perfekt måte å ta det neste steget i karrieren. På denne måten skaffet hun seg gode kunnskaper i Java, HTML, CSS og JavaScript

Moa Mackegård

Stockholm

Moa har en Masters i energisystemer fra Uppsala universitet. Å studere på Academy var en mulighet for Moa å utvikle sine kunnskaper og få jobbe med en stor interesse.Hun har tidigere jobbet med design og ble tiltrukket av den kreative friheten og de uendelige mulighetene som fantes innen IT.

Bli programmerer på 12 uker!

Er du nysgjerrig på programmering og klar for en ny utdannelse? Nå har du endelig muligheten til å søke deg inn på vårt program som lærer deg systemutvikling i Java på kun 12 uker! Om du har erfaring med programmering eller ikke er lite viktig for oss. Vi er overbevist om at du, med rett motivasjon og evne, vil bli en god IT-konsulent. Etter fullført eksamen vil du bli ansatt hos Academic Work og få oppdrag hos en av deres kunder.

send inn din søknad innen:

Eksamen:

Start:

27.3.2020

6.1.2020

OBS! Vi arbeider med løpende selektering, dette innebærer at plassene kan fylles opp før søknadsfristen går ut.‍

Hvorfor lære programmering?

I 2030 vil 1 av 4 arbeidsplasser med IT kompetanse stå ubemannet i Norge, og antallet fortsetter bare å øke. Etterspørselen etter kompetanse innen programmering er stor, og mulighetene etter utdanningen er uendelige. Academy har nå utdannet over 1000 konsulenter, de jobber som programmerere, webutviklere, testere, prosjektledere, produkteiere og Scrum Master.

Vil du vite om programmering er rett for deg? Les Eline sin historie fra det første programmet i Norge her.

Om Java

Java er et av verdens mest brukte programmeringsspråk og finnes i alt fra spill på mobil, i superdatamaskiner til store forretningskritiske systemer i for eksempel bank og forsikring.
Det er objektorientert og plattformuavhengig, noe som betyr at mange selskaper bruker den til forskjellige typer programvaresystemer. Java er raskt, sikkert og pålitelig og har derfor
blitt et av verdens mest populære programmeringsspråk.

Utdannelsen inneholder:

  • Objektorientert programmering i Java
  • Datastrukturer og algoritmer
  • Introduksjon til Databaser og SQL
  • Introduksjon til webutvikling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS, React
  • Agile metoder (SCRUM)

Om utdannelsen

Flere og flere bedrifter etterspør kompetanse innen Java- ett av verdens mest populære programmeringsspråk. Vi har laget et intensivt program hvor du vil få nettopp den kompetansen som gjør deg kvalifisert til å kunne jobbe som junior IT-konsulent innen Java.

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland har vist oss at dette er mulig å gjennomføre på 12 uker, om man har de rette verktøyene og god veiledning. Vi vet at lærerstyrt utdanning er den beste måten å lære programmering på. Våre lærere er på plass hver dag, hele dagen for å hjelpe og coache samtlige konsulenter.

For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse. Våre program baserer seg derfor hele tiden på konkrete oppgaver som er relevante for din fremtidige karriere. I programmet vil du lære om kommunikasjon, prosjektledelse, smarte- og agile metoder, men du vil også få kunnskap om hva det vil si å være konsulent.

I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en, men også din egen portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere. Du vil få de rette verktøyene til å starte din nye karriere som IT-konsulent og et stort nettverk innen bransjen. Vi er så sikre på at dette fungerer at vi tilbyr alle som fullfører utdannelsen en garantert ansettelse med oppdrag via Academic Work.

Vil du vite mer om Academy? Les hvordan Peder gikk fra lærer til IT-konsulent her.

Hvordan søker jeg?

For å søke på studiet må du være over 18 år og ha god kunnskap i norsk og engelsk. Ingen andre forutsetninger kreves! Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen som begynner med tester for å se om du har det som trengs for å lære programmering på 12 uker. Består du testene får du invitasjon til å søke til Academy – tar du utfordringen?


"Jeg valgte å bytte til en bransje jeg hadde lite forkunnskaper om, men fikk jobb straks etter at jeg var ferdig på Academy. Nå har jeg jobbet som utvikler i noen måneder, og ikke angret meg en eneste gang. Det er veldig inspirerende! Til tross for at utdannelsen var kort, fikk jeg et nyttig grunnlag å bygge videre på. En jobb innen IT gir deg uendelige muligheter - og du må selv sørge for at du fortsetter å lære."
Bli programmerer på 12 uker! Moa Mackegård
"Hvis man er en nybegynner - som jeg var for et år siden - er dette den korteste veien til en av de mest givende jobbene som finnes. Etter bare 12 uker er man ute i virkeligheten, som utvikler i reelle prosjekter."
Bli programmerer på 12 uker! Nils Grashorn
Klicka på kartan för att aktivera den