Gör testet

Konsulter från 

Bli programmerer på 12 uker!

Moa Mackegård

Stockholm

Moa har en Masters i energisystemer fra Uppsala universitet. Å studere på Academy var en mulighet for Moa å utvikle sine kunnskaper og få jobbe med en stor interesse.Hun har tidigere jobbet med design og ble tiltrukket av den kreative friheten og de uendelige mulighetene som fantes innen IT.

Peder Forfang

Stockholm

Da læreryrket ikke levde opp til forventingene hoppet Peder på Academys kode-utdanning. Nå er han klar for ny jobb som programmerer. Etter å ha fullført en bachelorgrad i fysikk og en mastergrad i fysikk og anatomi, prøvde Peder seg som lærer ved sin gamle videregående skole. - Jeg trengte et miljøskifte etter så mange år med studier, og jobb som forsker fristet ikke. Jeg tenkte at læreryrket kunne være noe for meg, og vurderte til og med å studere pedagogikk hvis dette var noe jeg ville satse videre på. Men lærerdrømmen ble ikke helt slik Peder hadde sett for seg. Han savnet kreativitet, utfordringer og problemløsning. Han tenkte tilbake på studietiden og husket at programmering hadde alle disse elementene. ‍ - Jeg hadde drevet litt med programmering på universitetet og tenkte å prøve å bygge på den kunnskapen. Etterhvert som jeg ble litt mer kjent med faget, begynte jeg å forstå omfanget av alle mulighetene som kunne åpne seg. Med programmering kan du være kreativ og det er praktisk. Academy ble løsningen. Peder begynte å søke jobber innen programmering, men det viste seg raskt at han manglet kompetanse som kvalifiserte han til stillingene. ‍ - På samme tid sendte en venn meg en artikkel om Academy og utdanningen som kunne gi meg en rask vei inn i IT-bransjen. Det var et enkelt valg sier Peder. ‍ Han gjennomførte opptakstestene og kom inn på C# .Net programmet hos Academy. Han var ikke alene: over 2000 personer ville begynne på det samme programmet. Interessen var så stor at søknadsprosessen ble stengt to måneder før tiden. -Det var utrolig gøy å få høre hvor mange som hadde søkt og hvor få som faktisk kom inn. Jeg pleier aldri å være en av de som kommer gjennom nåløyet. ‍ Etter 12 uker har Peder tatt eksamen og blitt ansatt som konsulent via Academic Work. Nå starter han i ny jobb som programmerer og ser frem til å tre inn i en ny hverdag med mer utfordring og utvikling. - Det kuleste med programmering er at du hele tiden blir utfordret og du er i konstant utvikling. Programmering ser helt annerledes ut om 5 år, da er det helt andre teknologier og nye områder du kan spesialisere deg innenfor. ‍ Hvorfor vil du anbefale andre å søke Academy? - Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, har du pågangsmot og motivasjon, bør du absolutt gå Academy. ‍

Eline

Stockholm

Etter et møte med en tidligere studiekamerat innså Eline at hun ikke var på riktig vei i livet og ville skifte retning. Hun savnet mestringsfølelse, utfordring og utvikling. Eline vurderte å starte på en ny bachelor innen programmering, så dukket Academy opp. - Jeg har aldri funnet noe som har gitt meg skikkelig mestringsfølelse og noe jeg har vært skikkelig god i. Så tenkte jeg tilbake til første året på universitetet da vi hadde programmering og databasefag, det var så gøy og givende. ‍ Eline hadde allerede en utdanning innenInformatikk og 3D-grafikk, med erfaring fra IT-support. Hun vurderte å ta en nytreårig-bachelor i programmering, så fikk hun høre om Academy, en skole som kunne gi henne kompetansen hun trengte på kun 12 uker. ‍ - Det høres jo helt absurd ut at du skal lære deg dette på 12 uker og være garantert jobb i etterkant. Pappa var veldig skeptisk til Academy, han mente det var for godt til å være sant. I ettertid har han sagt "jeg tror det beste du noen gang har gjort er å ikke høre på hva jeg sa". ‍ Eline fullførte testene og kom inn på C# .Net-programmet hos Academy. Allerede ved oppstartskvelden 4 uker før programstart, hadde hun fått seg jobb. - Jeg fikk vite at jeg skulle starte i jobb før vi hadde oppstartskveld. Det er veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben. Intensivt, men verdt det. I løpet av det 12 uker lange utdanningsløpet ble motivasjonen satt på prøve. Vissheten om at jobben allerede var i boks gjorde det lettere å arbeide på videre. - Det kom stunder der jeg følte at alt virket håpløst, det kommer nye temaer, ny informasjon og nye utfordringer hele tiden, samtidig var jeg forberedt på at det skulle være intensivt. I tillegg var det en stor tillitserklæring å få en jobb før bedriften i det hele tatt visste at jeg kunne bli god. Det ga meg et ekstra pågangsmot gjennom studiet. Eline klarte å holde motet oppe under hele utdanningen, og angrer ikke et sekund. - Når jeg ser tilbake på de siste 12 ukene har det vært utrolig gøy forteller Eline. ‍ Eline forteller at det beste med Academy har vært å få oppnå det hun har ønsket å jobbe med på så kort tid. - Hadde jeg valgt en ny bachelor hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og skal starte i en ny jobb som jeg er stolt av.

Cecilia Girell

Stockholm

Cecilia har bakgrunn fra PR, markedsføring og web- design. Med et sterkt engasjement for effektivitet og et godt øye for design og funksjoner, var utdannelsen hos Academy en perfekt måte å ta det neste steget i karrieren. På denne måten skaffet hun seg gode kunnskaper i Java, HTML, CSS og JavaScript

Bli programmerer på 12 uker!

Er du nysgjerrig på programmering og klar for en ny utdannelse? Nå har du endelig muligheten til å søke deg inn på vårt program som lærer deg systemutvikling i Java på kun 12 uker! Om du har erfaring med programmering eller ikke er lite viktig for oss. Vi er overbevist om at du, med rett motivasjon og evne, vil bli en god IT-konsulent. Etter fullført eksamen vil du bli ansatt hos Academic Work og få oppdrag hos en av deres kunder.

send inn din søknad innen:

Eksamen:

Start:

27.3.2020

6.1.2020

OBS! Vi arbeider med løpende selektering, dette innebærer at plassene kan fylles opp før søknadsfristen går ut.‍

Hvorfor lære programmering?

I 2030 vil 1 av 4 arbeidsplasser med IT kompetanse stå ubemannet i Norge, og antallet fortsetter bare å øke. Etterspørselen etter kompetanse innen programmering er stor, og mulighetene etter utdanningen er uendelige. Academy har nå utdannet over 1000 konsulenter, de jobber som programmerere, webutviklere, testere, prosjektledere, produkteiere og Scrum Master.

Om Java

Java er et av verdens mest brukte programmeringsspråk og finnes i alt fra spill på mobil, i superdatamaskiner til store forretningskritiske systemer i for eksempel bank og forsikring.
Det er objektorientert og plattformuavhengig, noe som betyr at mange selskaper bruker den til forskjellige typer programvaresystemer. Java er raskt, sikkert og pålitelig og har derfor
blitt et av verdens mest populære programmeringsspråk.


Utdannelsen inneholder:

  • Objektorientert programmering i Java
  • Datastrukturer og algoritmer
  • Introduksjon til Databaser og SQL
  • Introduksjon til webutvikling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS, React
  • Agile metoder (SCRUM)

Om utdannelsen

Flere og flere bedrifter etterspør kompetanse innen Java- ett av verdens mest populære programmeringsspråk. Vi har laget et intensivt program hvor du vil få nettopp den kompetansen som gjør deg kvalifisert til å kunne jobbe som junior IT-konsulent innen Java.

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland har vist oss at dette er mulig å gjennomføre på 12 uker, om man har de rette verktøyene og god veiledning. Vi vet at lærerstyrt utdanning er den beste måten å lære programmering på. Våre lærere er på plass hver dag, hele dagen for å hjelpe og coache samtlige konsulenter.

For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse. Våre program baserer seg derfor hele tiden på konkrete oppgaver som er relevante for din fremtidige karriere. I programmet vil du lære om kommunikasjon, prosjektledelse, smarte- og agile metoder, men du vil også få kunnskap om hva det vil si å være konsulent.

I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en, men også din egen portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere. Du vil få de rette verktøyene til å starte din nye karriere som IT-konsulent og et stort nettverk innen bransjen. Vi er så sikre på at dette fungerer at vi tilbyr alle som fullfører utdannelsen en garantert ansettelse med oppdrag via AcademicWork. 

Hvordan søker jeg?

For å søke på studiet må du være over 18 år og ha god kunnskap i norsk og engelsk. Ingen andre forutsetninger kreves! Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen som begynner med tester for å se om du har det som trengs for å lære programmering på 12 uker. Består du testene får du invitasjon til å søke til Academy – tar du utfordringen?


Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og skal starte i en ny jobb som jeg er stolt av.
Bli programmerer på 12 uker! Eline
Det kuleste med programmering er at du blir hele tiden utfordret og du kan hele tiden utviklet deg selv
Bli programmerer på 12 uker! Peder Forfang
"Jeg valgte å bytte til en bransje jeg hadde lite forkunnskaper om, men fikk jobb straks etter at jeg var ferdig på Academy. Nå har jeg jobbet som utvikler i noen måneder, og ikke angret meg en eneste gang. Det er veldig inspirerende! Til tross for at utdannelsen var kort, fikk jeg et nyttig grunnlag å bygge videre på. En jobb innen IT gir deg uendelige muligheter - og du må selv sørge for at du fortsetter å lære."
Bli programmerer på 12 uker! Moa Mackegård
Klicka på kartan för att aktivera den