Gör testet

Konsulter från 

Academy for Salesforce

Carolina Saavedra

Stockholm

Carolina er siviløkonom med eksamen i International Business fra universitetet i Stockholm, og lang bakgrunn fra finanssektoren. Carolina har blant annet jobbet som risikoanalytiker på Riksgälden og deltatt i et SIDA-finansiert program hvor hun jobbet med mikrofinansiering i Tanzania. Hun brenner for problemløsning og ønsker hele tiden utvikle seg og utfordres. Carolina har lenge hatt interesse for IT og programmering, og via Academy så hun frem til en karriere som IT-konsulent.

Academy for Salesforce

Er du en kreativ person som vil jobbe i et IT-miljø som ikke kun innebærer å kode? Vil du hjelpe bedrifter videre i sin digitaliseringsreise og hvordan de kan jobbbe smartere med forretningsløsninger? Nå har du muligheten til å utdanne deg innen Salesforce med Academy! Under 12 intensive uker lærer du deg Salesforce sin CRM-plattform og etter utdannelse blir du ansatt i Academic Work, med oppdrag hos ROCS.

send inn din søknad innen:

Eksamen:

Start:

3.4.2020

13.1.2020

Utdannelsen foregår på Academy i Sverige men du vil være ansatt i Oslo Norge.

Vil du vite mer om rollen og Salesforce? Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe som Salesforce konsulent.

Hvorfor Salesforce?

Salesforce er anerkjent som et av verdens mest innovative selskaper og har blitt hyllet verden over for sine skytjenester og CRM-plattformsløsninger. Salesforce ble etablert 1999 i California, og har i dag kontorer verden over.

Mer enn 150 000 selskaper verden over bruker skytjenestene deres. Rollen du kommer til å jobbe i etter utdannelsen innebærer at du skal drive og delta i workshops for å forstå kundens behov, for å i etterkant bygge og tilpasse Salesforce-plattformen. Det innebærer at du kommer til å jobbe med både IT-arkitekter og utviklere for å tilpasse plattformen og utvikle super-users i hvordan man anvender plattformen på best mulig måte. Rollen inneholder også en stor del egen kompetanseutvikling med kontinuerlig sertifiseringer.

Informasjon om utdannelsen

Utdanningen foregår i Stockholm, ved Academy Campus Kista og Academic Work tilbyr en løsning for bolig under programmets gang, dette vil du få mer informasjon om underveis i rekrutteringsprosessen.

Utdannelsesinnhold

Utdanningen er tatt frem i samarbeid med Salesforce og deres partnerselskaper, og vil forberede deg til å jobbe med plattformen umiddelbart etter utdanningen.
I løpet av 12 uker vil du bli introdusert for Salesforce-plattformen, der du vil lære deg programmering i Apex, konfigurere og migrere systemer, samt administrere databaser. Du vil også få flere sertifiseringer i Salesforce og gjennom utdanningen vil du gå gjennom ulike emner om forretningsforståelse, konsulentrollen, selvledelse og kommunikasjon. Avslutningsvis vil du ha et eksamensprosjekt under de to siste ukene hvor du vil jobbe med kundecaser og har muligheten til å spesialisere deg innen plattformen.

Utdannelsen vil gjennomføres intensivt over 12 uker. Utdannelsen er basert på Accelerated Learning-metode. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Akkurat som i arbeidslivet, vil du jobbe både individuelt og i grupper sammen de andre konsulentene i klassen. Din utvikling er viktig for oss på Academy, derfor vil du under opplæringen motta støtte fra lærere og din program-manager for å se hvordan du holder tritt med det tekniske og at det går bra med deg. Regelmessig vil du også gjennomføre tester og oppgaver slik at du kan følge med på din egen utviklingskurve.

Etter utdannelsen

Etter utdannelsen venter en jobb som IT-konsulent hos en samarbeidspartner eller en av sluttkundene til Salesforce, via Academic Work. Hvilket selskap du kommer til å jobbe for bestemmes i rekrutteringsprosessen og baserer seg på selskapets kultur.

"Hvis man er en nybegynner - som jeg var for et år siden - er dette den korteste veien til en av de mest givende jobbene som finnes. Etter bare 12 uker er man ute i virkeligheten, som utvikler i reelle prosjekter."
Bli programmerer på 12 uker! Nils Grashorn
"Jeg valgte å bytte til en bransje jeg hadde lite forkunnskaper om, men fikk jobb straks etter at jeg var ferdig på Academy. Nå har jeg jobbet som utvikler i noen måneder, og ikke angret meg en eneste gang. Det er veldig inspirerende! Til tross for at utdannelsen var kort, fikk jeg et nyttig grunnlag å bygge videre på. En jobb innen IT gir deg uendelige muligheter - og du må selv sørge for at du fortsetter å lære."
Bli programmerer på 12 uker! Moa Mackegård
Klicka på kartan för att aktivera den